Golf i Alicante, hvor luksus er en del af standardløsningen

Spil golf alicante tilbyder sol, luksus og de gode baner

Golf i Alicante, med et ophold på det nærtliggende resort La Manga Club, byder på golfbaner, service og luksus i absolut særklasse. Vi arrangerer enestående ferieophold på den spanske solkyst, hvor vejret og forholdene er ideelle til at nyde golfspillet i fulde drag året rundt.

La Manga Club er et anerkendt og prisvindende resort med 3 af Europas bedste og mest prestigefyldte mesterskabsbaner. Disse 18-huls baner har hver deres unikke stil og terræn, hvilket indbyder til alsidige runder med udfordringer i forskellige facetter af golfspillet. Spil golf i Alicante og nyd fantastiske oplevelser og udfordringer i rolige og naturskønne omgivelser.

La Manga Club giver dig ligeledes enestående muligheder for at forbedre dit golfspil med deres topmoderne træningsfaciliteter. De har en dygtig stab af professionelle trænere, der underviser både grupper og private.

Se nærmere på banerne.

Golf i Alicante på La Manga Club er en fuldendt pakke af god luksus og service

Golf i Alicante, på La Manga Clubs mesterskabsbaner, har mere end gode udfordringer til alle niveauer og handicap. Overnatningsmulighederne og faciliteterne er ligeledes i top.

Overnatning på hotel

Nyd gode, afslappende stunder mellem golfrunderne på det luksuriøse 5-stjernede hotel, som ligger ret ved banerne. Med en stor og lækker pool samt gode værelser udstyret med terrasse eller balkon er dette perfekte rammer at slappe af i. Hotellet er nyrenoveret i en klassisk og hyggelig stil. Afstanden til klubhuset er inden for særdeles overkommelig gåafstand.

Se nærmere på det 5 stjernede hotel.

Overnatning i ferielejlighed

Bo i 4-stjernede ferielejligheder, der ligger i byen Las Lomas og har en beliggenhed på en smuk bjergside ligeledes ret ved golfbanerne. Lejlighederne er i forskellige størrelser og har alle en fantastisk udsigt. Las Lomas er en hyggelig by med gode, sjove og bekvemme faciliteter.

Se nærmere på de firestjernede ferielejligheder.

Oplev et enestående kvalitets- og serviceniveau med os som rejsearrangør

Vi bestræber os på at levere de bedst mulige oplevelser og udfordringer til golfentusiaster med alle handicap med vores sublime og serviceorienterede golfrejser til Alicante.

Du kan finde yderligere information om vores rejser her på hjemmesiden eller kontakte os med eventuelle spørgsmål.