Golf i Spanien, La Manga Club sikrer dig den gode oplevelse

golf i spanien med Golfrejser Spanien er en luksus golfrejse

Golf i Spanien bliver ikke meget bedre, luksuriøst og oplevelsesrigt end et ophold på det fantastiske golfresort La Manga Club. Her har du rig mulighed for at nyde golfspillet på nogle af Europas bedste, mest anerkendte og prestigefyldte mesterskabsbaner. Få en golfrejse til Spanien du vil få lyst til at gentage.I naturskønne omgivelser finder du 3 enestående golfbaner med hver deres karakteristiske 18 huller. Banerne har alle deres helt egen unikke stil og terræn, hvorfor de byder på forskellige udfordringer og sammen omfatter praktisk talt alle facetter af golfspillet.

Prisvendende La Manga Club byder på fantastiske udfordringer til golfentusiaster i alle aldre og med forskellige handicap.

Golf i Spanien – ikke mindst på landets solkyst – har optimale forhold og sublimt golfvejr året rundt.

Hvis du ønsker at forbedre dit spil, er dette ligeledes en mulighed her. Træningsfaciliteterne er topmoderne og resortet har professionelle trænere, der underviser både grupper og privat.

Se nærmere på golfbanerne.

Spil golf i Spanien og slut dagen af med en god omgang wellness

Golf i Spanien og et ophold på La Manga Club er mere end verdensklassegolf. Overnatningsmulighederne, faciliteterne og servicen er ligeledes på et fænomenalt niveau og tilgodeser hele familien.

Slap af mellem golfrunderne på La Manga Clubs ny renoverede 5-stjernede hotel, hvor luksus og service er i højsædet. Hotellet har en lækker pool og ligger ret ved 2 af golfbanerne med gåafstand til klubhuset. Stilen er klassisk og hyggelig med gode værelser, som alle er udstyret med en terrasse eller balkon.

Læs mere om hotellet.

Der er ligeledes mulighed for at bo i ferielejligheder af forskellige størrelser. Disse er lokaliseret i byen Las Lomas og ligger ligesom hotellet lige i nærheden af golfbanerne. Med en beliggenhed på en smuk bjergside kan du her nyde en fantastisk udsigt hver dag. Las Lomas er en hyggelig by med massevis af sjove og bekvemme faciliteter.

Læs mere om lejlighederne.

Tag på en enestående golfferie og nyd et fantastisk kvalitets- og serviceniveau under hele opholdet. Find mere information her på hjemmesiden elle kontakt os

Vi arbejder målrettet for at give dig den ultimative ferie med mulighed for at spille golf i Spanien i absolut særklasse.

Følg linkene og find mere information her på hjemmesiden eller kontakt os med eventuelle spørgsmål.